Accident rutier în Neamț. Traficul este blocat (ultima oră)

Un accident rutier a blocat traficul pe DN2 în localitatea Secuieni, județul Neamț. Coliziunea între două autovehicule a dus la rănirea ușoară a unei persoane, iar traficul este oprit pentru cercetări.

Un drum din județul Neamț este blocat după un accident rutier. Potrivit unei informări transmise de Poliția Neamț în jurul orei 16:30, pe DN2 (E85), în localitatea Secuieni, traficul rutier este blocat în urma unui accident rutier.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Bacău-Roman, la kilometrul 322, în apropierea localității Secuieni, județul Neamț, a avut loc o coliziune între două autovehicule, soldată cu rănirea ușoară a unei persoane, ce este evaluată medical. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.” – au precizat reprezentanții IGPR.

ACTUALIZARE – Poliția Neamț:

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 52 de ani, din Secuieni, conducea un autoturism pe DJ 158, din direcția Secuieni către Roman, ajunsă la intersecția cu DN2-E85, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 74 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a altor doi pasageri cu vârste de 18, respectiv 73 de ani din ultimul autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

PUBLICITATE