Accident rutier în localitatea Straja: Două persoane rănite (FOTO)

Un accident rutier a avut loc pe DN 15, în Straja, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula pe sens opus. Două persoane au fost rănite, iar poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„La data de 04 septembrie a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în localitatea Straja.

Urmare a cercetărilor efectutate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Neamț, se deplasa cu un autoturism din direcția Bicaz spre Piatra-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa pe sensul opus.” – a transmis Poliția Neamț

Accidentul a dus la avarierea gravă a celor două autoturisme și la rănirea șoferului de 31 de ani, precum și a unui pasager în vârstă de 27 de ani, aflat în același autoturism.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative. Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

 

PUBLICITATE