Accident mortal în Neamț. Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc astăzi în județul Neamț, soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani. Tânărul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, răsturnându-se în afara drumului, iar eforturile echipajelor de intervenție de a-l resuscita au fost în zadar.

„La data de 10 august a.c., în jurul orelor 16:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DC 75, în localitatea Petrosu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani conducea un autoturism pe DC 75, în localitatea Petrosu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și ar fi pierdut controlul asupra direcției, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.” – a transmis Poliția Neamț

Din nefericire, impactul a fost fatal pentru tânărul șofer, originar din Petrosu. La fața locului au intervenit forțe și mijloace de la SVSU Oniceni, Punctul de lucru Poienari și Detașamentul Roman, incluzând autospeciale de stingere și descarcerare, precum și o ambulanță SMURD TIM.

Pompierii au acționat cu echipamentele specifice pentru a-l descarcera pe tânăr, găsindu-l în stare de inconștiență.

Echipajul medical de pe ambulanța SMURD a început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, acestea nu au avut succes, medicul declarând decesul tânărului la fața locului.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului, cercetând cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE