Accident mortal în Neamț. Traficul rutier a fost blocat (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc pe DN 15D în comuna Ruginoasa, unde un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața în urma coliziunii dintre un autoturism și un autocamion.

„La ora 08:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15D, în comuna Ruginoasa.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion în care se afla doar conducătorii auto.” – a transmis ISU Neamț

În urma impactului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 57 de ani, a rămas încarcerat. Pompierii au intervenit cu echipamente speciale pentru a-l scoate din mașină.

Din păcate, bărbatul prezenta semne incompatibile cu viața și a fost declarat decedat la fața locului.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea și stingerea incendiilor, iar traficul rutier a fost blocat total pentru efectuarea cercetărilor necesare stabilirii cauzelor accidentului.

ACTUALIZARE:

„La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 08:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 15D, în localitatea Ruginoasa.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Ruginoasa, efectua manevre pentru a ieși dintr-o stație cu alimentare carburant ar fi fost acroșat de un autocamion, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Bacău.

Din păcate, bărbatul de 57 de ani prezenta semne incompatibile cu viața.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatului etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Traficul a fost reluat.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE