Accident la D-va Roșie. Un tânăr din Piatra-Neamț a accidentat un biciclist și a mutat mașina

Un tânăr din Piatra-Neamț a accidentat un bătrân pe bicicletă, care traversa strada pe trecere, după care a mutat mașina fără încuviințarea polițiștilor.

„La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 18:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Borlești, conducea un autoturism pe DN 15, din direcția Roznov spre Piatra-Neamț, ar fi acroșat un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din Dumbrava Roșie ce s-ar fi aflat în traversarea străzii, pe bicicletă, pe marcaj pietonal.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, după producerea impactului, tânărul ar fi întors autovehiculul poziționându-l pe direcția Piatra-Neamț spre Roznov.

În urmaaccidentului a rezultat rănirea bărbatului de 81 de ani.

Cei doi au fost testați pentru alcool, rezultatul indicând o concentrațăe de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 81 de ani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuni lor de vătămare corporală din culpă și modificarea sau ștergerea urmelor accidentelor, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE