Accident între un microbuz și o autoutilitară în Neamț. Două pasagere rănite

Un accident rutier a avut loc ieri pe strada Mihai Viteazul din Roman. Două femei au fost rănite după ce o autoutilitară condusă de un bărbat de 71 de ani a intrat în coliziune cu un microbuz.

„La data de 06 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Roman.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Roman, conducea o autoutilitară pe strada Mihai Viteazul, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un microbuz care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.” – a transmis Poliția Neamț

Impactul a avut ca rezultat rănirea a două femei, în vârstă de 48 de ani și 26 de ani, ambele din Roman, care erau pasagere în microbuz.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE