Accident în Piatra-Neamț. Un bărbat a ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs ieri, pe bulevardul 9 Mai din Piatra-Neamț, când o femeie de 36 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Bărbatul de 63 de ani, aflat la volanul mașinii din față, a fost rănit și transportat la spital.

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul 9 Mai, în Piatra-Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 36 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism, din direcția Roznov spre Bicaz, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 63 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu aceasta.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, bărbatul de 63 de ani a fost rănit și transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE