Accident în Piatra-Neamț. Tânăr de 17 ani, rănit (FOTO)

Un tânăr motociclist de 17 ani a fost rănit în această dimineață pe bld. Traian din Piatra-Neamț, după ce un autoturism nu i-a acordat prioritate de trecere.

În această dimineață, în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bld. Traian.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe bld. Traian, din direcția Bicaz – Bacău, ar fi efectuat manevra de viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui motociclu care se deplasa din sens opus și care era condus de un tânăr de 17 ani, din Piatra Șoimului.” – a transmis Poliția Neamț

În urma evenimentului a rezultat rănirea tânărului, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Ambii conducători au fost testați cu apartul etilotest, rezultatele fiind negative.” – au mai precizat polițiștii

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

PUBLICITATE