Accident în Piatra-Neamț. A intrat cu mașina într-un panou publicitar (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe strada Fermelor din Piatra-Neamț, unde un autoturism a ieșit de pe carosabil și a lovit un panou publicitar.

Potrivit pompierilor, în jurul orei 4:30, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani a deviat neașteptat de la traseul său, părăsind partea carosabilă și lovind violent un panou publicitar situat pe marginea drumului.

Echipaje ale Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț, împreună cu un echipaj SMURD, s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor și pentru a preveni orice alte incidente care ar fi putut rezulta în urma accidentului, inclusiv riscul unui incendiu.

Conducătorul auto, singurul ocupant al vehiculului la momentul accidentului, a fost găsit conștient și a primit îngrijiri medicale imediate din partea paramedicilor SMURD, fiind ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Piatra-Neamț pentru evaluări suplimentare și tratament.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturim, pe strada Fermelor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un panou publicitar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE