Accident în Neamț. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp și un gard

Un șofer a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat și gardul unui imobil. Polițiștii au constatat că șoferul era sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În noaptea de 31 august a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Horia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Bacău, conducea un autoturism, pe strada Iasomiei, din Horia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat și gardul unui imobil.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, șoferul a fost rănit și a necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, polițiștii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

PUBLICITATE