Accident în Neamț. Un șofer a intrat cu mașina în gard (FOTO)

În această dimineață, în satul Cârlig, comuna Dulcești, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard, rănindu-l pe șoferul de 60 de ani.

La ora 09:48, pompierii au fost solicitați să intervină în satul Cârlig din comuna Dulcești, la un eveniment rutier unde un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman cu o autospecială cu modul de descarcerare, IPJ și SAJ.” – a transmis ISU Neamț

Conducătorul auto, un bărbat de 60 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciul de Ambulanță, ulterior fiind transportat la spitalul din Roman pentru investigații și tratament.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, prevenind orice risc suplimentar la locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 59 de ani din Roman, conducea un autoturism pe DJ 157A, în localitatea Dulcești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE