Accident în Neamț. Trei mașini implicate (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:40, în localitatea Straja din comuna Tarcău. Din primele informații, se pare că incidentul a implicat trei autoturisme.

Potrivit martorilor, accidentul ar fi fost cauzat de explozia unei anvelope a unuia dintre autoturisme, care a dus la pierderea controlului și coliziunea cu alte două mașini.

Deși impactul a fost semnificativ, s-ar părea că ar fi vorba doar de o persoană rănită ușor și de pagube materiale.

Actualizare:

„În dimineața zilei de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în localitatea Straja.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Dumbrava Roșie, se deplasa pe sectorul de drum ante menționat, urmare a unei defecțiuni tehnice ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu alte două autoturisme care era staționate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 84 de ani, ce se afla într-un autoturism staționat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

Vezi FOTO AICI

PUBLICITATE