Accident în Neamț. TIR încărcat cu legume, răsturnat într-o râpă. Șoferul a ajuns la spital (FOTO)

Un TIR încărcat cu legume s-a răsturnat într-o râpă astăzi, 1 mai, în comuna Pipirig, conducătorul auto fiind transportat la spital.

„La ora 14:31, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în satul Pluton din comuna Pipirig, unde un TIR încărcat cu legume a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig, SAJ Pipirig și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Înainte de sosirea pompierilor, conducătorul auto, un tânăr de 25 de ani, a fost extras din râpă de către alți participanți la trafic care s-au oprit să ajute. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanță ajuns la locul accidentului, iar ulterior a fost transportat la spitalul din Târgu-Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea zonei și prevenirea oricărui risc de incendiu, dat fiind natura încărcăturii și starea vehiculului avariat.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 25 de ani, conducea un ansamblu de vehicule, din direcția Poiana Teiului spre Pipirig, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia unui râu.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.” – au precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE