Accident în Neamț. Tânără rănită după un impact între două mașini

O tânără a fost rănită după un impact între două mașini ce a avut loc astăzi, 22 ianuarie, pe bulevardul Ștefan cel Mare din orașul Târgu-Neamț.

„La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Ștefan cel Mare, din Târgu-Neamț.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Vaslui, ce se deplasa din direcția Timișești spre Târgu-Neamț, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Răucești, ce se deplasa din sensul opus.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, ambele vehicule au suferit avarii semnificative. Mai grav, o tânără de 22 de ani, pasageră în autoturismul condus de tânărul din Vaslui, a fost rănită.

Polițiștii au stabilit că șoferii nu au consumat alcool și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE