Accident în Neamț. Tânără de 18 ani, rănită

Un bărbat de 78 de ani din Târgu-Neamț a accidentat o tânără de 18 ani din județul Iași pe 8 iunie. Poliția a deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Mihai Eminescu, din Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 78 ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism, pe calea de acces într-o parcare rezidențială, ar fi surprins și accidentat o tânără în vârstă de 18 ani, din județul Iași, ce se deplasa regulamentar.” – a transmis Poliția Neamț

În urma acestui eveniment rutier, tânăra a fost rănită. Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

PUBLICITATE