Accident în Neamț. Pieton rănit după un impact între 3 mașini

Un pieton a fost rănit după un impact între 3 autoturisme ce a avut loc ieri, în jurul orei 11:00, în localitatea Teleac.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Iași, se deplasa pe DJ127A, în localitatea Telec, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui autoturism staționat, încălcând marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, ce se deplasa din sens opus.

Ulterior, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani ar fi fost proiectat în autoturismul staționat, în proximitatea căruia se afla, în calitate de pieton un bărbat în vârstă de 72 de ani, din aceeași localitate, care a fost rănit.” – a transmis Poliția Neamț

Până la sosirea polițiștilor, toate cele trei autoturisme, ar fi fost mutate de conducătorii auto în afara părții carosabile.

Polițiștii au stabilit că șoferii nu au consumat alcool și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și modificarea ori ștergerea urmelor accidentului.

PUBLICITATE