Accident în Neamț. Pieton lovit de mașină (FOTO)

ACTUALIZARE: Accident mortal în Neamț. Bărbatul lovit de mașină a murit la spital (FOTO)

Pompierii din Neamț au intervenit în comuna Bălțătești după ce un bărbat de 75 de ani a fost lovit de un autoturism. Cu multiple traumatisme, pietonul a fost transportat la spital, iar pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

„Prin apel la 112, la ora 09:17, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Bălțătești la un accident rutier unde un pieton a fost lovit de un autoturism în care se afla doar conducătorul auto.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), SAJ Târgu-Neamț și IPJ.” – a transmis ISU Neamț

Pompierii au extras din interiorul mașinii, cu ajutorul tărgii lopată, un bărbat de aproximativ 75 de ani, pietonul implicat în accident.

Victima, care suferise multiple traumatisme, a fost preluată de echipajul Serviciului de AMbulanță și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe lângă asistența medicală acordată victimei, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

ACTUALIZARE: Accident mortal în Neamț. Bărbatul lovit de mașină a murit la spital (FOTO)

PUBLICITATE