Accident în Neamț. Patru persoane rănite după o manevră riscantă făcută de un tânăr șofer

Un accident rutier a avut loc în localitatea Bălțătești, soldat cu rănirea a patru persoane. Incidentul a fost provocat de un tânăr de 23 de ani care a efectuat o manevră de depășire riscantă.

„La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Bălțătești, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu rănirea unor persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare a Poliției orașului Târgu-Neamț, ocazie cu care s-au constatat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 23 ani, din Crăcăoani, conducea un autoturism, pe DN 15 C, în localitatea Bălțătești, având direcția de deplasare Piatra Neamț spre Târgu-Neamț, ar fi efectuat o manevră de depășire, prin încălcarea marcajului simplu continuu, intrând în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 42 de ani, din Târgu-Neamț, care circula regulamentar din sens opus.” – a transmis Poliția Neamț

Impactul a rezultat în vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor trei pasageri din al doilea autoturism, cu vârste de 11, 13 și 49 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE