Accident în Neamț. Mașină răsturnată, șoferul încarcerat (FOTO)

Un accident rutier cu victime a avut loc astăzi, 6 ianuarie, în jurul orei 12:00, pe DJ 155 C, către Mănăstirea Neamț, comuna Vânători-Neamț

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SAJ Târgu-Neamț.

Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.” – a transmis ISU Neamț

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit un autoturism în afara părții carosabile în care se afla conducătorul auto, încarcerat.

„Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea victimei, un bărbat de 67 în stare de semiconstiență. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Târgu-Neamț.

O femeie de 62 de ani, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale . Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Târgu-Neamț.” – au mai precizat reprezentanții ISU Neamț

ACTUALIZARE (ora 16:10) – Poliția Neamț:

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Răucești, conducea un autoturism, pe sectorul de drum DJ155C, ar fi efectuat manevra de depășire a unei coloane de vehicule, pierzând controlul asupra direcției de deplasare, ar fi acroșat un pom, autoturismul răsturnându-se pe un teren cu vegetație.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unei femei, în vârstă de 62 de ani, pasager în autoturismul în cauză.”

PUBLICITATE