Accident în Neamț. A intrat cu mașina în gardul unei case (FOTO)

Un accident rutier a avut loc pe strada Petru Rareș din Roman, unde un autoturism a intrat în gardul unei case. Pompierii și poliția au intervenit rapid, iar șoferul, un bărbat de 57 de ani, a refuzat transportul la spital după ce a fost evaluat de echipajul SMURD TIM.

„La ora 14:55 pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Petru Rareș din municipiul Roman la un accident rutier unde un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unei case.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și IPJ.” – a transmis ISU Neamț

Până la sosirea forțelor de intervenție, conducătorul auto, un bărbat de aproximativ 57 de ani, s-a autoevacuat.

Acesta a fost evaluat de echipajul SMURD TIM, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru îndepărtarea autoturismului de pe trotuar.

ACTUALIZARE:

„La data de 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Petru Rareș din Roman.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii, a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Roman, conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool ar fi intrat în coliziune cu gardul unei locuințe de pe strada Petru Rareș din Roman.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE