Accident în Neamț: 3 mașini implicate, 4 victime

Un accident rutier grav a avut loc ieri, 14 iulie, la ora 5:00, în comuna Pipirig, implicând trei autoturisme și rezultând în rănirea a patru persoane.

„La data de 14 iulie a.c., în jurul orelor 05:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 B, în localitatea Pipirig.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 70 ani, conducea un autoturism, pe DN 15 B, având direcția de deplasare Pipirig spre Târgu-Neamț, într-un sector de drum cu curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, care circula din sensul opus.

În urma impactului a fost acrosat un al treilea autoturism, condus regulamentar din sens opus de către un tânăr de 24 de ani.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane: conducătorii auto de 24 și 70 de ani, și doi pasageri, de 23 și 54 de ani.

Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier, ambii din Târgu-Neamț, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru a stabili alcoolemia.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, încercând să clarifice toate circumstanțele în care s-a produs acest accident.

PUBLICITATE