Accident grav pe strada General Dascălescu din Piatra-Neamț: 2 persoane rănite (FOTO)

ACTUALIZARE: Tânărul de 22 de ani a murit după accidentul din Piatra-Neamț (FOTO)

În această dimineață, pompierii din Piatra-Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe strada General Dascălescu, în care un autoturism a intrat într-un stâlp. Două persoane au fost rănite, una fiind descarcerată și transportată la spital în stare gravă.

În cursul dimineții de 12 septembrie, la ora 01:37, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada General Dascălescu din municipiul Piatra-Neamț. În urma accidentului, un autoturism în care se aflau două persoane a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

La locul intervenției au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție, inclusiv o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM, alături de echipaje de la SAJ și IPJ. La sosirea echipajelor de intervenție, pompierii au constatat că șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, rămăsese încarcerat.

Echipajul de descarcerare a acționat rapid pentru eliberarea acestuia din autoturism, folosind echipamente speciale. Tânărul, policontuzionat, a fost predat echipajului SMURD TIM și transportat de urgență la UPU Piatra-Neamț.

Cealaltă persoană aflată în autoturism, care s-a autoevacuat înainte de sosirea echipelor de intervenție, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost, de asemenea, transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Pe lângă salvarea victimelor, pompierii au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului.

ACTUALIZARE: Tânărul de 22 de ani a murit după accidentul din Piatra-Neamț (FOTO)

PUBLICITATE