Accident grav la gradința dintre județele Neamț și Iași! Trafic blocat (ultima oră)

ACTUALIZARE: 3 morți în accidentul din această seară de la granița județelor Neamț și Iași (FOTO)

Drum blocat la gradința dintre județele Neamț și Iași la această oră (19:20) în urma unui grav accident rutier.

Din primele date transmise de polițiști, ar fi vorba despre un grav accident rutier ce a avut loc pe DN2 (E85) în zona comunei Gherăești, localitatea Tețcani (granița cu județul Iași).

Traficul rutier în zonă a fost blocat în totalitate.

Actualizare (ora 19:25) – Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un impact între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă. Se pare că o persoană a decedat și pentru două se efectuează manevre de resuscitare.

Actualizare (ora 19:30) – Poliția Română: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Roman – Suceava, în localitatea Gherăești, județul Neamț s-a produs o coliziune între un motociclu și o bicicletă în urma căreia trei persoane au fost rănite.

Traficul în zonă este oprit în pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor medicale și cercetări.

Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.”

Actualizare (ora 19:35) – ISU Neamț: „În aceste momente forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman intervin la un accident rutier produs în comuna Gherăești.
O persoană este decedată iar pentru alte două persoane se efectuează manevre de resuscitare.

Actualizare (ora 19:45) – ISU Neamț – Rectificare: Evenimentul s-a petrecut in județul Iași, în comuna Mircești, între o motocicletă și o bicicletă. A fost solicitat elicopterul SMURD

Actualizare (ora 19:50) – ISU Iași – „În acest moment aterizează ESA, 1 victimă este decedată F, 30 de ani și 2 victime sunt inconștiente, în curs de resuscitare, un bărbat de 38 de ani si o femeie de 56 de ani. Traficul rutier pe DN 2 este in continuare blocat pe ambele sensuri de mers.”

Actualizare (ora 19:55) – ISU Neamț – „Din păcate, bărbatul în vârstă de 38 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.”

Actualizare (ora 20:10) – ISU Neamț – „Și pentru a treia victimă, o femeie de 56 de ani, a fost declarat decesul.”

ACTUALIZARE: 3 morți în accidentul din această seară de la granița județelor Neamț și Iași (FOTO)

PUBLICITATE