Accident grav, cu victime, în Neamț. Traficul rutier este blocat (FOTO)

ACTUALIZARE: Un mort și doi răniți – bilanțul accidentului de astăzi în Neamț (FOTO)


Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în jurul orei 16:00, în Neamț.

Din primele informații transmise de Poliția Neamț, ar fi vorba despre un eveniment rutier pe DN 2 (E 85) în zona depozitului LIDL de la Cordun.

Conform polițiștilor, două TIR-uri ar fi răsturnate.

Traficul rutier în zonă este blocat.

ACTUALIZARE:

  • ISU Neamț: Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe E 85 în comuna Cordun (în zona depozitului Lidl).
    În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri și două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto.
  • ISU Neamț: Până la sosirea forțelor de intervenție trei persoane (2 dintr-un autoturism și 1 dintr-un TIR) s-au autoevacuat.
  • ISU Neamț: Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman. Este vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani, conștient, cu politraumatisme.
  • ISU Neamț: Într-unul dintre autoturisme erau 2 persoane încarcerate.
    Pompierii au intervenit pentru descarcerearea acestora.
    Uneia dintre acestea, care se află în stare de semiconstiență, i se aplică manevre de resuscitare de echipajul SMURD TIM.
  • ISU Neamț: Cealaltă victimă, pasageră în autoturism, este o femeie de 20 de ani. Aceasta a fost preluată de un echipaj de la SAJ, în stare de conștiență, și este transportată la spital.
  • ISU Neamț: Din păcate, victima, un bărbat de 23 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe ambulanța SMURD TIM a declarat decesul acestuia.

PUBLICITATE