Accident grav în Neamț, cu 7 victime, provocat de o tânără. 3 mașini implicate (FOTO)

ACTUALIZARE: (VIDEO) 3 copii și 4 adulți răniți în accidentul de la Izvoare (D-va Roșie)

Șapte persoane au fost rănite într-un accident în lanț în localitatea Izvoare, după ce o tânără de 21 de ani nu a păstrat distanța corespunzătoare față de vehiculul din față. Accidentul s-a produs azi-noapte și a implicat trei autoturisme.

„În noaptea de 1 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ157, în localitatea Izvoare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o tânără, în vârstă de 21 de ani, din Neamț, conducea un autoturism, din direcția Piatra-Neamț spre Dochia, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-un al treilea autoturism, ce se deplasa în aceeași direcție.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite, inclusiv conducătoarea auto și pasagerii din primele două autoturisme, cu vârste cuprinse între 3 luni și 48 de ani.

Poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

ACTUALIZARE: (VIDEO) 3 copii și 4 adulți răniți în accidentul de la Izvoare (D-va Roșie)

PUBLICITATE