Accident grav de muncă în Neamț. Transportat la Iași după ce a fost lovit de un buștean în cap

Un grav accident de muncă a avut loc vineri, 9 iunie, în jurul orei 16:00 la Ocolul Silvic Brateș în satul Cazaci (comuna Tarcău)

Conform ITM Neamț, un angajat al Ocolului Silvic Brateș, în timp ce se afla la lucrări de mase lemnoase a fost accidentat de un buștean, în zona capului, suferind mai multe traumatisme craniene. Actualmente, accidentul este cu incapacitate temporară de muncă și este cercetat de către o comisie din cadrul unității. Dacă se va transforma în invaliditate sau victima va deceda, atunci incidentul va fi cercetat de către inspectorii ITM.

09.06.2017, ora 16:03, Tarcău, pacient sex masculin, 41 ani, diagnostic: TCC acut sever, în observaţie fractură de bază de craniu, comă; la locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a preluat pacientul, apoi l-a predat echipajului TIM, fiind transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ; din UPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi – se arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE