Accident grav, cu 3 victime, azi-noapte în Neamț (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc azi-noapte în comuna Tupilați, implicând un autoturism și o autoutilitară. Trei persoane au fost rănite, inclusiv un șofer încarcerat, toate fiind transportate la spital.

„În jurul orei 03:30 pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Tupilați la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autoutilitară în care se afla doar conducătorul auto.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și IPJ.

Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit în autoturism conducătorul auto încarcerat, iar celelalte trei persoane implicate în eveniment evacuate.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit polițiștilor, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Piatra-Neamț conducea un autoturism din direcția Hanul Ancuței spre Piatra-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu o autoutilitară, ce se deplasa din sens opus, condusă de un bărbat de 39 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea primului conducător auto și a altor două femei, cu vârste de 21, respectiv 50 de ani, pasagere în autoturism.

„Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice s-a acționat pentru scoaterea bărbatului din autoturism. Bărbatul de 51 de ani, cu multiple traumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD TIM care ulterior l-au transportat la UPU Piatra-Neamț. Alte două femei de 50 și 21 de ani, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind preluate și transportate de echipajele SMURD la spital.” – au precizat pompierii nemțeni

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Șoferul autoturismului nu a putut fi testat ca urmare a leziunilor.

„Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE