Accident feroviar cu victimă în Neamț. Un tren a lovit un buldoexcavator (FOTO)

În această dimineață, un accident feroviar a avut loc în Roznov, implicând trenul Inter Regio pe ruta Piatra-Neamț – București și un buldoexcavator. Tânărul de 25 de ani care conducea utilajul a fost rănit și transportat la spital.

„La data de 22 iunie, în jurul orelor 10:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în Roznov.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că trenul Inter Regio, care circula pe ruta Piatra-Neamț- București , ar fi acroșat cupa metalică a unui utilaj de tip buldoexcavator, care efectua o manevră de întoarcere pe strada Cracăului din Roznov.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, ap. Atomei Maria Andreea

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului utilajului, un tânăr de 25 de ani din Roznov, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și semnalizare falsă și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE