Accident cu victime în Neamț după ce un șofer a leșinat la volan (FOTO)

Un accident rutier cu victime a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, din Roman, după ce un bărbat ar fi leșinat la volan.

„La data de 1 mai a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din București, conducea un autoturism, pe sectorul de drum indicat, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sens opus, ulterior ricoșând într-un alt autoturism ce se afla parcat.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit declarației soției bărbatului de 65 de ani, acesta ar avea probleme cardiace și ar fi leșinat la volan.

„Conducătorul a fost scos din autoturism de pompieri, care au constatat că se află în stop cardio respirator.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Ulterior, acesta a fost preluat și transportat (în curs de resuscitare) de echipajul SMURD TIM la CPU Roman.

O femeie de 61 de ani, pasageră în același autoturism a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluată de echipajul SMURD (EPA) și transportată la CPU Roman.

Alte două femei de 32 și 50 de ani, din celalalt autoturism, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SAJ, ulterior fiind transportate la CPU Roman.” – a transmis ISU Neamț

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.

PUBLICITATE