Ambulanța Neamț: Bărbat găsit spânzurat, accident mortal și femeie decedată în urma unui incendiu

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț au fost solicitate în acest weekend să intervină la un bărbat găsit spânzurat în localitatea Bistrița.

Incidentul a fost anunțat vineri, 15 decembrie, în jurul orei 9:00. La fața locului, echipajele de intervenţie au găsti un bărbat de 58 de ani decedat de aproximativ 30 de ore.

Cazul a fost preluat de polițiștii care, în cazul unor astfel de decese, vor deschide un dosar de cercetare pentru moarte suspectă.

Tot în acest weekend, Serviciul de Ambulanță Județean Neamț a mai intervenit în două cazuri deosebite, un accident mortal la ieșire din Târgu-Neamț și o femeie decedată în urma unui incendiu în localitatea Luminiș:

  • 15.12.2017, ora 17:42, Tg.Neamţ spre Oglinzi, accident rutier cu o victimă sex masculin, 67 ani, pieton, diagnostic: SCR fără indicaţii de resuscitare, rămas la locul solicitării; (vezi articolul – AICI) 
  • 16.12.2017, ora 07:37, Luminiş, pacientă sex feminin, aprox.75 ani, diagnostic: găsită decedată, intoxicaţie cu monoxid de carbon, de aprox. 6 ore, rămasă la locul solicitării (vezi articolul – AICI)
PUBLICITATE