INCREDIBIL! Piatra-Neamț și alte 4 localități, FĂRĂ APĂ pe timp de CANICULĂ! (4 august)

Un anunț postat pe site-ul APASERV precizează, la rubrica AVARII, că se sisteaza furnizarea apei potabile în 5 localități din județul Neamț.

Dacă de obicei reprezentanții companiei trimiteau comunicate de presă, precizând importantele avarii sau întreruperi, astăzi (4 august), pe COD PORTOCALIU de CANICULĂ, Apaserv a considerat că nu e așa grav să lase zeci de mii de oameni fără apă.

„ApaServ anunta beneficiarii sai ca, din cauza unei avarii aparute la reteaua de distributie a apei potabile, se sisteaza furnizarea apei potabile, in loc. Piatra Neamt, Comuna D-va Rosie, Comuna Savinesti, Orasul Roznov,Comuna Zanesti. precum si pe strazile adiacente, in data de 04.08.2017, incepand cu ora 09:10, pana la remedierea avariei.
Ne cerem scuze fata de utilizatorii afectati si ii asiguram ca se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.” – notează informarea companiei.


Reamintim că, în această dimineață, compania a postat un anunț în care preciza că doar b-dul Traian și străzile adiacente rămân fără apă (vezi articolul – AICI). Acest anunț a fost șters și postat cel de mai sus.
Mulțumim Apaserv pentru informare!
PUBLICITATE