Primarul Dragoș Chitic, alături de peste 2000 de protestatari la Piatra-Neamț


Peste 2.000 de oameni se află la ora 19:30 prin centrul municipiului Piatra-Neamț pentru a protesta împotriva Ordonanțelor adoptate de Guvernul PSD.

Spre deosebire de ultimele proteste desfăşurate în ultimele două duminici, astăzi, pietrenii au ieșit în număr record. Primăria a autorizat acest protest iar evenimente similare au fost autorizate si pentru zilele urmatoare, pana duminică, inclusiv.

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, s-a alăturat celor care scandează împotriva Guvernului și a PSD. La protest participă și secretarul municipiului.

Ajuns în mulțime, oamenii au început să scandeze „Primarul e cu noi!”

Ca cetatean al acestei tari, am simtit nevoia sa ma alatur zecilor de mii de romani revoltati , care protesteaza in strada impotriva ordonantelor emise noaptea de Guvernul PSD-ALDE. Vocea strazii , completata de implicarea ferma a institutiilor care isi doresc cu adevarat o societate normala pot sa restabileasca statul de drept si continuarea luptei anticoruptie. Estimarile spun ca 2000 de pietreni au fost in aceasta seara in strada. Bravo Piatra Neamt ! – a fost reacția lui Dragoș Chitic

Vezi și Peste 1000 de oameni au ieșit, în stradă, la Piatra-Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE