Scriitorul Adrian Alui Gheorghe: „Gata, nu se mai poate! Nație, deșteaptă-te! ”


Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa din această seară (31 ianuarie) un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

La scurt timp după anunțul făcut de Guvern, rețelele de socializare au fost bombardate cu mesaje anti-guvern, anti-PSD, iar pe Facebook s-au făcut, din nou, invitații la proteste. La Piatra-Neamț s-a anunțat deja un eveniment care propune: să ne mobilizăm și să ne întâlnim din nou în fiecare seară, de la ora 18:00, în fața CONSILIULUI JUDEȚEAN NEAMȚ (vezi evenimentul – AICI)

Dacă la nivel național, mai mulți artiști și oameni de cultură și-au manifestat intenția de a ieși în stradă și la Piatra-Neamț, scriitorul Adrian Alui Gheorghe a avut aceeași poziție:

Untitled-2Eu vin de departe, lupt din 1989 cu toate ticăloșiile, de la Ceaușescu la Iliescu & ceilalți! Gata, nu se mai poate! Nație, deșteaptă-te! Dragă Generație tânără, o gașcă va fură prezentul și viitorul! E groaznic! Nu îmi este frică, dar îmi este rușine, că după 27 de ani de la REVOLUȚIE am ajuns să fim mai jos, moral, decît în anul 1989 și că vă dăm o țară urâtă… – a postat scriitorul Adrian Alui Gheorghe pe pagina de Facebook.

Și președintele Iohannis a avut o reacție care a strâns în doar câteva minute peste 10.000 de distribuiri

D.M.B.
PUBLICITATE