Bărbat, găsit înghețat de frig lângă un tomberon din Piatra-Neamț


Un bărbat de 60 de ani din Piatra-Neamț a fost găsit, ieri (17 octombrie) dimineață, înghețat de frig lângă un tomberon din cartierul Mărăței. Din primele informații, victima ar fi un om al străzii și a fost găsit lângă un tomberon de niște trecători care au sunat la „112”

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț ajuns la fața locului a găsit bărbatul în stop cardio-respirator și s-au început manevrele de resuscitare.

A fost transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, pentru că, de regulă, cei care se află în șoc hipotermic nu pot fi declarați decedați până temperatura corpului nu ajunge la nivelul normal.

Bărbatul a decedat în cursul după-amiezii de ieri.

„17.10.2016, ora 06:45, Piatra Neamţ – loc public, pacient sex masculin, 60 ani, diagnostic: SCR în curs de resuscitare, hipotermie; la locul solicitării s-a deplasat echipajul EPA; s-a cerut echipaj cu medic, care a început manevrele de resuscitare şi apoi a transportat pacientul la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ.” – se arată în comunicatul SAJ Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE