19 locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 17 aprilie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 17 aprilie 2016

Un număr de 19 de posturi în administrația publică a județului Neamț sunt scoase la concurs la data de 17 aprilie 2016


Consiliul Județean Neamț organizează concurs de promovaree pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de director executiv al Direcţiei de Management.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuție, vacant, de bibliotecar studii superioare, debutant, în cadrul Bibliotecii Municipale Roman.
Detalii -> AICI


Club Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a posturilor contractual de execuție, temporar vacante, după cum urmează:
– 4 posturi de casier la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive;
– 5 posturi de muncitor treapta II la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive
Detalii -> AICI


Unitatea Militară 01407 din Piatra-Neamţ, Județul Neamț, Ministerul Apărării Naţionale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuție, vacant, de îngrijitor.
Detalii -> AICI


Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector clasa I, grad profesional principal, din cadrul Serviciului Beneficii de asistenţă socială, programe de servicii sociale, incluziune socială, egalitate de şanse.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Serviciului situații de urgența. SSM, protecție civilă, compartiment SSM.
Detalii -> AICI


Unitatea Militara 02275 Balţateşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de referent debutant la Resurse umane.
Detalii -> AICI


Consiliul Județean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Specializat de Transport – Autoritate de Autorizare, Direcţia Investiţii, Transporturi şi Infrastructură judeţeană.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, astfel:
– 1 post de îngrijitor la Compartiment Personal Deservire – Direcţia Administrativă;
– 1 post de îngrijitor la bibliotecă;
Detalii -> AICI


Direcţia de Sănătate Publică a Județului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de consilier, clasa I gradul profesional superior.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE