Eveniment de excepție la Piatra Neamț. Finala Cupei României la volei


Sala Polivalentă din Piatra Neamț a găzduit astăzi (10 aprilie), finalele Cupei României la volei, atât la feminin, cât și la masculin. La Piatra Neamț a fost cu adevărat un regal de volei, așa cum se anunțase în turneul final organizat de orașul de sub Pietricica.

Vezi și Conferință de presă – Regal Voleibalistic la Piatra Neamț

Pentru că o astfel de competiție merită respectul cuvenit, programarea meciurilor a fost pe măsură, ambele finale fiind jucate în aceeași zi.
Începând cu ora 12.00, s-a disputat meciul de volei feminin: CSM Târgoviște – CSM București. Cele două au învins în semifinale pe Alba Blaj, respectiv Medicina Târgu Mureș. De la ora 14:30, băieții de la ACS VM Zalău s-au luptat pentru trofeu cu CS Știința Explorări Baia Mare. În semifinale, VM Zalău s-a impus cu 3-1 față de Arcada Zalău, iar Știința Explorări a învins-o pe U Cluj cu 3-0.

Câștigătoarea Cupei României la volei feminin:
CSM Târgoviște
 a câștigat în premieră Cupa României la volei feminin, duminică, în Sala Sporturilor din Piatra Neamț, după ce a învins-o în finală pe CSM București cu scorul de 3-0 (25-20, 26-24, 25-23). Astfel, Cupa României, ediția 2016, reprezintă primul trofeu din istoria voleiului dâmbovițean!

Câștigătoarea Cupei României la volei masculin:
ACS VM Zalău
a cucerit Cupa României la volei masculin, după ce a învins-o în finală pe CS Știința Explorări Baia Mare cu scorul de 3-0 (25-21, 25-14, 25-20).

PUBLICITATE