Piatra Neamț a marcat în această seară Ora Pământului, prin stingerea simbolică a luminilor


Astăzi, 19 martie, între orele 20:30-21:30, la Turnul lui Ștefan cel Mare, Asociația Sens Civic în parteneriat cu Primăria Piatra Neamț a organizat un eveniment dedicat Orei Pământului.

Un număr de 42 de orașe din România au participat astăzi, la acest eveniment global „Ora Pâmântului”, când în intervalul ora 20,30 – 21,30 au fost organizate evenimente dedicate, ce au culminat cu stingerea simbolică a luminilor de către instituții publice, companii, centre culturale, organizații și chiar cetățeni obișnuiți, Prin stingere pentru un interval de o oră a luminilor interioare şi exterioare şi deconectarea echipamentelor electronice care nu sunt esenţiale, evenimentul și-a propus să atragă atenţia asupra necesităţii unei conduite responsabile în exploatarea resurselor naturale.

La Piatra Neamț, participanții au venit cu lanterne, lumânări sau obiecte luminoase pentru a întregi atmosfera. Indiferent de vremea rece de afară, evenimentul a fost unul cald și prietenos pentru cele peste 100 de persoane care au participat.

PUBLICITATE