O învățătoare din Neamț și-a terorizat elevii cu țipete, înjurături și amenințări


Caz șocant într-o școală din Neamț, unde o învățătoare și-a terorizat elevii, copii de clasa întâi, cu înjurături și amenințări. Învățătoarea școlii „Carmen Sylva” din Horia a fost înregistrată de către un părinte cum aceasta ţipă la elevi şi le vorbeşte foarte urât.

În înregistrări se poate auzi cum învăţătoarea se adresează copiilor cu expresii precum: „…Taci odată că te ia mama dracului…”, „…vin la tine şi te strâng de gât…”, „… Eşti papagal?…”, „…Duceţi-vă naibii…”, „…Dacă aş face ce vreau eu, ori te-aş omorî pe tine, ori n-aş mai veni în clasa asta…”, „…Sînteţi proşti cu P mare…

Înregistrările revoltătoare au fost făcute de un părinte înspăimântat de proveștile fetiței lui. A surprins crizele de nervi a învățătoarei după ce a încercat să discute rezonabil cu ea și tot părintele s-a ales cu o plângere la Poliție.

Contactat de ziarulderoman.ro, inspectorul şcolar general Viorel Stan a confirmat, din păcate, că există un astfel de caz de „proastă purtare” din partea unui învăţător: „Am discutat la Inspectorat astăzi de dimineaţă cu directorul şcolii şi am dispus ca, luni, la ora 08.00, o comisie…să meargă în școală pentru a demara o anchetă”

PUBLICITATE