Și beat și fără permis, un târgnemțean a intrat într-un gard și a accidentat pasagera

În ziua de 10.11.2015, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Vânătorului din oraşul Tg. Neamţ s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 28 de ani, din Tg. Neamţ conducea un autoturism pe str. Vânătorului, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil. În urma evenimentului a rezultat rănirea pasagerei din dreapta faţă a autoturismului, o tânără de 19 ani, din Târgu Neamț. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultatului fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesorul unui permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE