Accident între autoturism și autobuz în Neamț. O tânără a ajuns la spital

O femeie de 47 de ani a fost implicată într-un accident rutier pe DN 15B, în Vânători-Neamț, după ce nu a păstrat distanța corespunzătoare față de un autobuz. O tânără de 20 de ani, pasageră în mijlocul de transport, a fost rănită și transportată la spital.

„La data de 05 octombrie a.c., ora 12:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15B, în localitatea Vânători-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 47 de ani, conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un mijloc de transport în comun, intrând în coliziune cu acesta.” – a transmis Poliția Neamț

Accidentul a avut ca rezultat rănirea unei tinere de 20 de ani, pasageră în autobuz, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Atât conducătoarea autoturismului, cât și șoferul autobuzului au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE