Sute de locuri de muncă la Bursa pentru absolvenți, pe 11 octombrie

Vineri, 11 octombrie 2024, AJOFM Neamț organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. În cadrul evenimentului vor fi oferite sute de locuri de muncă de către zeci de angajatori din diverse domenii, precum servicii, hoteluri și restaurante, comerț și industrie.

Evenimentul va avea loc în trei locații:

  • la Centrul de Formare Profesională a Șomerilor din Piatra-Neamț, situat pe Piața Mihail Kogălniceanu nr. 1-3,
  • la sediul ALOFM din Roman, pe strada Olteniei nr. 20-22,
  • la sediul ALOFM din Târgu-Neamț, pe strada Ștefan cel Mare nr. 66, începând cu ora 9:00.

Mai jos comunicatul AJOFM:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri 11 octombrie 2024 Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Activitatea se va desfasura in Piatra Neamt la Centrul de Formare Profesionala a Somerilor, Piata Mihail Kogalniceanu, nr.1-3, in Roman la sediul ALOFM, str Olteniei, nr.20-22, iar in Tg. Neamt la sediul ALOFM, str. Stefan cel Mare, nr. 66 incepand cu ora 9.00.

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 37 de agenti economici care vor oferi 353 locuri de munca vacante in domenii specifice pentru  servicii, hoteluri si restaurante, comert, industria textila, industria prelucrarii lemnului.

PUBLICITATE