Weekend activ pentru Jandarmeria Neamț: fotbal, sărbători și măsuri de ordine publică

În acest weekend, jandarmii nemțeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimente sportive și culturale din județ. De la meciuri de fotbal pe stadionul Ceahlăul până la sărbători locale, aceștia vor fi prezenți pentru a asigura un climat de siguranță.

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii nemțeni vor fi prezenți pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică în cadrul mai multor evenimente sportive și culturale. Aceștia vor acționa atât independent, cât și în cooperare cu structurile Ministerului Afacerilor Interne pe întreaga zonă de competență teritorială.

În cadrul manifestărilor sportive, jandarmii vor asigura ordinea la meciurile de fotbal ce vor avea loc pe stadionul „Ceahlăul” din Piatra Neamț.

Astăzi, 27 septembrie 2024, de la ora 17:00, se va desfășura meciul din Liga a III-a dintre echipele A.C.S.M. Ceahlăul Piatra Neamț și Gloria Ultra.

Mâine, 28 septembrie 2024, de la ora 11:00, jandarmii vor fi prezenți la meciul din Liga a II-a dintre A.C.S.M. Ceahlăul Piatra Neamț și C.S.C. 1599 Șelimbăr.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenți la evenimentele cultural-artistice prilejuite de Ziua Recoltei, organizată în satul Rotunda, precum și la manifestările religioase ocazionate de sfințirea Complexului Parohial din satul Valea Seacă, comuna Bălțătești.

Pentru un weekend sigur, Jandarmeria Neamț recomandă cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile de securitate și să coopereze cu forțele de ordine.

De asemenea, cetățenii sunt îndemnați să supravegheze copiii în zonele aglomerate și să respecte regulile impuse de organizatori.

În cazul în care sunt martori la fapte antisociale, jandarmii îi încurajează să apeleze la cea mai apropiată patrulă sau la numărul unic de urgență 112.

PUBLICITATE