Post de conducător auto, disponibil la Jandarmeria Neamț

Jandarmeria Neamț a reluat procedura de recrutare din sursă externă și rechemare în activitate pentru postul de subofițer operativ principal – conducător auto. Candidații interesați trebuie să trimită documentele până la 11 octombrie 2024, iar toate detaliile se regăsesc pe site-ul instituției.

Jandarmeria Neamț a reluat procedura de recrutare din sursă externă și rechemare în activitate pentru ocuparea postului de subofițer operativ principal – conducător auto. Aceasta este o oportunitate ideală pentru cei care își doresc o carieră dinamică și plină de provocări în cadrul unei instituții de ordine și siguranță publică.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să acceseze link-ul https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=5558, să completeze cererea de înscriere și să trimită dosarul de recrutare, complet și scanat, la adresa de e-mail [email protected] până pe 11 octombrie 2024, ora 16:00.

Pe site-ul Jandarmeriei Neamț, secțiunea „Carieră/Angajări din sursă externă” și pe platforma de recrutare, candidații pot găsi toate detaliile despre desfășurarea concursului, formulare, modele de documente, precum și informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia necesare.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta Jandarmeria Neamț la telefonul 0233/230391, interior 24535, în zilele lucrătoare, între orele 08:00-16:00, sau pot consulta avizierul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, situat în municipiul Piatra-Neamț.

Mai jos, comunicatul Jandarmeriei Neamț:

Jandarmeria Neamț face recrutări din sursă externă/rechemare în activitate

Îți place să conduci și să ai parte de o carieră dinamică și plină de provocări?

Te anunțăm că Jandarmeria Neamț a reluat procedura de concurs pentru ocuparea din sursă externă/rechemare în activitate a postului de subofițer operativ principal-conducător auto! 

Ce trebuie să faci? 

Accesează link-ul https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=5558  și dacă te încadrezi în condițiile menționate în anunț trimite în format complet și scanat, cererea de înscriere și documentele constitutive ale dosarului de recrutare până la data de 11 octombrie 2024 ora 16.00, la adresa de email a unității: [email protected]

Informații cu privire la locul și ora susținerii probelor de concurs vor fi comunicate ulterior pe platforma care conține toate detaliile desfășurării concursului: formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.

Detalii suplimentare referitoare la desfășurarea concursului se pot obține accesând site-ul Jandarmeriei Neamț, secțiunea Carieră/ Angajări din sursă externă https://www.jandarmerianeamt.ro , apelând numărul de telefon 0233/230391, interior 24535, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00 și de la avizierul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, situat în municipiul Piatra-Neamț, strada V-A. Urechia, nr. 4-6, județul Neamț. 

PUBLICITATE