8 persoane suspectate de furt de lemn, reținute de polițiști în Neamț (VIDEO)

În noaptea de 26 spre 27 septembrie, polițiștii din Crăcăoani au prins în flagrant 8 persoane suspectate de furt de material lemnos. Lemnul furat, în cantitate de 8,5 metri cubi, a fost recuperat, iar suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore.

În noaptea de 26 spre 27 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au reținut 8 persoane suspectate de furt de material lemnos.

Cei opt, cu vârste cuprinse între 16 și 44 de ani, au fost prinși în flagrant în jurul orei 03:00, în timp ce transportau într-o autoutilitară și trei atelaje hipo cantitatea de 8,5 metri cubi de material lemnos sustras.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în dimineața zilei de 26 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, aceștia s-au deplasat în punctual de lucru aparținând unei societăți comerciale din Crăcăoani, de unde ar fi sustras materialul lemnos, l-ar încărcat în autoutilitară și cele trei căruțe cu intenția de a-l transporta la domiciliu, aceștia fiind identificați în trafic de polițiști.” – a transmis Poliția Neamț

Materialul lemnos a fost recuperat și returnat administratorului firmei păgubite, iar suspecții au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Cei opt au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Judecătoriei Târgu-Neamț pentru stabilirea unei măsuri preventive.

Totodată, polițiștii au dispus indisponibilizarea autoutilitarei și căruțelor folosite la comiterea infracțiunii.

PUBLICITATE