Accident în Țibucani: biciclist acroșat de o șoferiță

Un biciclist a fost rănit într-un accident rutier produs în Țibucani, când a pătruns pe contrasens și a fost lovit de o mașină condusă de o femeie.

„La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 19.15, Poliția orașului Târgu-Neamț a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu victime omenești.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 52 de ani, conducea un autoturism, în localitatea Țibucanii de Sus, pe o porțiune de drum în rampă și curbă la dreapta, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 72 de ani, ce se deplasa pe o bicicletă și ar fi pătruns pe contrasens.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, biciclistul a fost rănit ușor și transportat la spital pentru îngrijiri.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul nu a putut fi testat la fața locului, fiindu-i recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

PUBLICITATE