Polițiștii au salvat o pisicuță abandonată în apropierea sediului IPJ Neamț

Polițiștii din Neamț au găsit ieri o pisicuță abandonată și i-au oferit o nouă șansă la o viață mai bună. Fiul unei polițiste s-a atașat de ea și a convins-o pe mama sa să o adopte.

Ieri, polițiștii din Centrul Operațional Neamț au avut parte de o întâlnire specială, observând în apropierea Inspectoratului de Poliție o pisicuță abandonată. Micuța felină a devenit rapid vedeta zilei, cucerind inimile polițiștilor.

Povestea ei a luat o turnură fericită atunci când Ștefan, fiul unei polițiste, a primit o poză cu pisicuța de la mama sa.

Băiețelul s-a atașat imediat de ea și a reușit să o convingă pe mama sa să o adopte.

„Ieri, colegii din Centrul Operațional Neamț au avut parte de o întâlnire un pic altfel. Aceștia au observat în apropierea Inspectoratului de Poliție o pisicuță abandonată.

Pisicuța, a devenit rapid vedeta zilei, cucerind inimile tuturor colegilor.

Povestea ei a luat o turnură fericită atunci când Ștefan, băiețelul unei colege din echipă, a primit de la mama sa o poză cu micuța felină. Acesta s-a atașat imediat de ea și a convins-o pe mama sa să o adopte.

Până la finalul zilei, acesta și-a găsit un nou cămin plin de iubire.

Colega noastră, agent șef A.P., a preferat să rămână anonimă, dar ne-a împărtășit câteva imagini cu pisicuța în noua sa casă.

Dacă are sau nu instincte de polițist vom afla în curând, dar cu siguranță, aceștia i-au fost îngerii păzitori.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE