O tânără șoferiță a accidentat o bătrână și a părăsit locul faptei

O tânără de 19 ani a accidentat o femeie de 80 de ani și a părăsit locul accidentului. Victima a fost transportată la spital, iar șoferița a fost identificată de polițiști.

„La data de 22 septembrie a.c., în jurul orelor 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Progresului, din localitatea Săbăoani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o tânără, în vârstă de 19 de ani, conducea un autoturism pe strada Progresului, din localitatea Săbăoani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, ar fi surprins și accidentat un pieton, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.” – a transmis Poliția Neamț

După producerea accidentului, tânăra a părăsit locul faptei, însă a fost identificată ulterior de polițiști în localitatea Săbăoani.

Femeia rănită a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri. Tânăra șoferiță a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

PUBLICITATE