COMES finalizează un nou lot de vase GPL pentru Nigeria

COMES, companie din Neamț specializată în producția de utilaje grele, finalizează un nou lot de vase GPL pentru Nigeria. Proiectul face parte dintr-un contract de 5 ani, estimat la 7-8 milioane de euro anual.

COMES, compania din Neamț specializată în producția de utilaje grele, a anunțat finalizarea unui nou lot de vase de stocare GPL, ce urmează să fie expediat în Nigeria. Lotul se află în etapa finală de vopsire, control și ambalare, înainte de a fi livrat în parcul industrial Sapele din Nigeria.

Un alt lot de vase de stocare GPL este în etapa finală de vopsire, control final, ambalare și expediere către Nigeria.

Încă o dată, în COMES S.A. suntem mândri de munca depusă de întreaga echipă, care face posibilă derularea cu succes a acestui proiect: de la inginerii noștri proiectanți la echipa de achiziții, neobosiții lucrători din atelierele de producție, membrii echipei de la departamentul de calitate și, nu în ultimul rând, subcontractanții noștri.

Rămâneți aproape de noi pentru imagini direct din parcul industrial Sapele, Nigeria!” – au transmis reprezentanții companiei

Proiectul face parte dintr-un contract pe cinci ani, semnat de COMES în primăvara acestui an, care consolidează expansiunea internațională a companiei.

Valoarea anuală estimată a acestui contract este de aproximativ 7-8 milioane de euro, contribuind la succesul continuu al COMES pe piața globală.

Exporturile reprezintă 70-80% din producția sa, iar compania activează deja pe piețele internaționale din peste 30 de țări.

COMES este recunoscută pentru producția de echipamente de transfer de căldură și vase sub presiune de mari dimensiuni. Cu o istorie care începe în Uzina Mecanică a Combinatului Chimic Săvinești, fondată în 1977 și privatizată în 2003, compania a devenit un lider în industrie, continuând să-și extindă prezența globală.

PUBLICITATE