Bărbat din Neamț dispărut în drum spre o mănăstire din Călărași (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din județul Neamț este căutat de poliție după ce a plecat de acasă spre o mănăstire din Călărași pe 15 septembrie și nu a mai fost văzut. Familia a raportat dispariția, iar ultimele informații îl plasează în sectorul 2 din București.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, originar din Poiana, județul Neamț, este căutat de poliție și familie după ce, pe 15 septembrie 2024, a plecat de acasă cu intenția de a vizita o mănăstire din județul Călărași, dar nu a mai luat legătura cu nimeni de atunci.

Potrivit informațiilor disponibile, Mihail Pastravanu a fost văzut ultima oară în București, în zona sectorului 2, în intervalul orar 15:00-15:30.

Bărbatul, descris ca având o înălțime de 1.60 m, o greutate de 60 kg, o constituție atletică, ochi căprui și păr șaten, purta o geacă albastră și pantaloni negri în momentul dispariției.

Familia sa a sesizat Secția de Poliție Rurală Târgu Neamț la data de 17 septembrie, după ce acesta nu a mai dat niciun semn de viață.

Autoritățile fac apel la cetățeni să ofere orice informație care ar putea ajuta la localizarea bărbatului. Cei care dețin detalii sunt rugați să contacteze Dispeceratul 112 sau Secția de Poliție Sector 2 București la numărul 021.311.20.21, int. 28821.

PUBLICITATE