NEAMȚ – Campanie de prevenire a corupției pentru instructori auto și candidați

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție din Neamț au desfășurat o serie de activități de educație pentru promovarea integrității în perioada 19 august – 13 septembrie 2024, se arată într-un comunicat publicat de DGA. La acestea au participat peste 600 de candidați la proba practică auto și instructori din județul Neamț.

În perioada 19.08.2024-13.09.2024, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, cu sprijinul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț, au desfășurat 8 activități de educație pentru promovarea integrității în locații de pe raza localităților Piatra-Neamț, Târgu Neamț și Roman, județul Neamț, în care s-au prezentat candidații pentru a susține proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto, activități ce au vizat promovarea și consolidarea comportamentului integru și dezvoltarea spiritului civic.

La acestea au participat un număr de 687 de persoane, instructori auto, candidați care urmau să susțină proba practică pentru obținerea permisului de conducere, lucrători din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț. Participanților le-au fost prezentate aspecte privind atribuțiile Direcției Generale Anticorupție, consecințele implicării în fapte de corupție, li s-au  înmânat flyere tip bancnotă  “0 ZERO CORUPȚIE” și a fost popularizat Call Center Anticorupție 0.800.806.806.

PUBLICITATE